Trading har tagit över

Dom som känner mig vet att jag är intresserad av aktier och börsen överlag, men det har gått mer och mer till att jag verkligen vill lyckas med trading.

Denna vecka var riktigt fin, jag köpte evolution gaming i en liten post den 24e men lastade på mera under måndag och tisdag. och vilken go jäkla nyhet som kom då med höjd riktkurs!

på just denna trade gjorde jag mig 15,5% vilket får vara godkänt.
Ett av de andra tradesen jag tagit var enad global, denna har inte gått så mycket uppdock, en aktie med inte så mycket omsättning dock resulterade denna i ca 2,4% upp.

Sitter och kollar på lite nya aktier att handla men det är mycket som skulle kunna falla en bit om det skulle bli några mer oroligheter. lite svårt när man är nybörjare att hotta bra trades.

Kommer att hålla koll på Evolution gaming för ny ingång. om ett sånt tillfälle ges eller om den ska fortsätta upp till månen.

I vindkraftsbolaget Eolus,  har jag gjort ett par trades som blivit riktigt fina.

Jag är lite sur på mig själv för att jag missade läget som uppstod för 5 dagar sedan, då den studsade på en fibonaccinivå, nästan var ner till 50sma och allt detta i nedre delen av trendkanalen.

Holmen kollar jag även på, dock är den lite svår just nu kanske.
den är nästan på toppnivå som innan Corona, har studsat på 50sma och trendlinjen men styrkan finns inte. Den har sjunkande RSI och volymen har sjunkit varje dag sedan 16 juni medan kursen sjunkit några procent.

SSAB har motstånd på 25,93 men kanske inte ens orkar upp dit innan den vänder nu ner mot stödet vid 22,86kr

Axfood handlas i en kilformation sedan 7 april och jag kollar på att ta en trade när den bryter ut åt något håll, det som känns mest rimligt är uppåt.


Storytel ser ut som den bara studsar på trendlinjer.
denna gång om den kommer ner på 188-192 så borde den få energi att lyfta igen och dra en gång till uppåt om den skall följa sitt mönster.
Jag vill få ner Stochastic och även få isär moving average linjerna 20 och 50 då som glider alldeles bredvid varandra och har växlat över och under med varandra de senaste dagarna.

Relaterade inlägg