Bänkpress och sushi, en fantastisk kombo

Pass nummer 7 blev ett bröstpass.
Fokus bänkpress med stopp för stången precis i höjd med bröstkorgen.

Det blir betydligt jobbigare att alltid stanna med stången nere vid bröstkorgen och starta därifrån stillastående. Men fördelen är ju att man fuskar mindre känns det som.

Det är kul att testa lite olika bänkpress övningar, jag har börjat brygga mer när jag ligger på bänken och tekniken är ganska ovan för mig just med att brygga och spänna kroppen.


Det mesta av dagens pass gick åt att köra bänkpress men jag brukar köra mest basövningar och någon enstaka isolationsövning när jag är på gym.

Utöver bänkpress så blev det smal bänkpress, hantelpress i lutande bänk/ snedbänk med hantlar och 2 övningar på cable-cross för bröst.

En övning som jag gjorde idag vet jag inte vad den heter, men man står i cable cross eller någon annan cable-maskin/rack och har en stång som man greppar i båda händerna och man drar ner händena mot benen med raka armar. Jobbar med Lats.

Avslutade passet med hipthrust med fötterna på en sån pilatesboll.

Lunchade på stan med Alicja och Anton, testade nya haket för sushi. Helt ok mat faktiskt. Skulle varit najs att få dra till typ japan för att testa sushi där, det känns som att skillnaden borde ju vara märkbar.

Relaterade inlägg