Sjukt långsam

Måste bara säga att jag känner att jag inte hinner med att uppdatera här, känns långsamt att man startar upp något men inte hinner med men så är det ibland, hus och renoveringar tar tid samt så måste jag ju även jobba åt ncc fortfarande och det tar upp sjukt mycket av min tid.

Men det är bara gilla läget och göra det bästa av situationen för det är så här det kommer vara ett tag till. pengarna måste in och mat måste införskaffas. skämt åsido. Det vore sjukt gött att bara kunna jobba på våra hus hela tiden men ekonomin finns inte där riktigt ännu. Siktet är inställt på att det ska hända en dag, jobba åt mig och Alicja på heltid, förvalta lite hus och hoppas på att det räntar sig.

Nu vet jag lika väl som många andra att det inte sker över en natt men man måste iallafall sikta någonstans för att träffa något som liknar ett mål man har, annars kan man lika gärna ge upp om man ska jobba i blindo till 67.

Kommer att försöka lägga mera tid här och försöka kapa lite annan skrot-tid när det är möjligt.
Jobbar ganska mycket just nu, på jobbet kör vi över för att jobba in lite på projektet och förra veckan blev det 3 dagar 06-21 och en 06-14.30 sedan hem och arbeta med hus, klippa gräsmattor och snickra.

Relaterade inlägg