60 gympass och 2 månader kvar av året

Ja man kan lätt säga att min tanke på att göra 200 gympass på detta år inte riktigt gick som tänkt.
Då när tankarna kom så hade vi förvisso inte något hus som stod under renovering som kom att ta upp all lediga tid.

Men vad gör väl det.

Jag rör mig relativt mycket på arbetstid då jag jobbar aktivt med kroppen och även hemma så jobbar jag med kroppen, bär gipsskivor, betong och skottar grus och spån.

Dessa inlägg med träningspassens räkning är mest för min egen del som en liten dagbok, finner du dessa inlägg helt värdelösa så förstår jag varför. Jag har en förhoppning att allt kommer att lugna ner sig framöver och att min träning ska bli mer jämn och att jag ska kunna dela med mig av något mer matnyttigt.

Uppe på jobbet i Skellefteå har vi boende rätt nära ett gym så jag ska försöka ta mig dit några fler kvällar på veckorna.

Relaterade inlägg