11 pass avklarade och 189 pass kvar

Gymmet

Ncc har tillgång till ett gym i kontorslokalen här i Umeå som vi kan nyttja, där är det kanske inte de senaste verktygen för att träna men det räcker gott till det jag ska göra. Framförallt är det ju gratis, så när som på resan dit de gånger jag ska träna.

Pass nummer 11 för året är avverkat. Här räknar jag bara rena pass på gym inte snöskottning i några timmar eller en promenad i 4 timmar med snöskor, det är bonus.

Träningspasset bestod av lite uppvärmning på roddmaskin, 4 minuter följt av några hantelflyes ( osäker på vad den övningen heter) där man håller hantlar i händerna och lyfter armarna upp till axelhöjd åt både höger och vänster sida. Där blev det iallafall 3 set med 10 repetitioner på 8 kg.

Passet

Marklyft ännu ett pass.
Detta marklyftpass blev så som följer.


Marklyft


1 set på 20 kg 10 repetitioner
2 set på 60 kg 5 repetitioner
1 set på 100 kg 5 repetitioner
3 set på 120kg 5 repetitioner

Detta pass ville jag inte slita något tungt då det var en gjutdag som följde. En gjutdag är en dag där vi pumpar ner betong i våra formar som vi bygger och armerar. I detta fall är det en bottenplatta till en bro som vi skulle pumpa ut lite över 140 m3 betong. (det gick för övrigt riktigt bra på gjutningen då jag skriver detta inlägg en dag efter träningspasset)

Superset

Marklyft följdes av en form av superset där jag varvade följande 3 gånger ;
Kettlebellswing 10 stycken.
Hantelflyes som ovan beskrivning fast dessa framåt och upp i axelhöjd 8 kg 10 gånger.
En övning i ställ med viktplattor och wire där jag håller raka armar i typ huvudhöjd och pressar/drar armarna neråt tills händerna är i höjd med höften, raka armar genom hela övningen 10 st vikten minns jag inte.
Raka marklyft 60 kg 10 st per omgång.

Passet skulle inte bli så långt och utdraget så jag avrundade det med stångrodd med greppet där handryggen är nedåt och bicepscurl.

Stångrodd 3 set på 60kg 8 repetitioner
Bicepscurl 3 set på 18 kg 6 repetitioner

Det var passet från gårdagen.

Relaterade inlägg