Små tips

Aktie/fondinvestering:

Via nätmäklare eller din bank där du har lönekontot, detta görs med fördel regelbundet med månatliga insättningar från din lön och genom återinvestering av utdelningen som ges från bolag som du äger.

Här visas en graf på Skanskas aktiekurs under 1 års tid.

Ehandel/dropshipping:

Man kan starta från 0kr utan investering genom vissa sajter

En al alla de många sajter som erbjuder en ”färdig lösning för ebutik”

Fastigheter:

Här krävs en större summa i inköp sedan viss tid i underhåll men det mesta skall rulla på om du har räknat rätt inför ditt inköp på fastigheten.

Tessin företagslån:

 Ett företag som erbjuder privatpersoner att investera genom dom i fastighetsköp som andra genomför och som betalar dig avkastning på deras vinst under viss tid.

Lendify:

 Företag som jobbar med att låna ut dina och andras pengar till privatpersoner utanför bankerna, här får man regelbunden ränta på sina utlånade pengar och kan se regelbundet hur mycket som är utlånat och vilken ränta som betalas ut till dig.

Köpa ädelmetaller:

Köpa guld, silver eller företag som jobbar med brytning, man kan köpa både verkligt guld eller investera i guld hos nätmäklare för aktier och fonder, läs mer om riskerna hos din nätmäklare.

Tjäna dollars medan du sover:

Dessa metoder kan ge dig passiv inkomst under dygnets timmar när du sitter på soffan eller sover skönt i din säng och till minimal ansträngning.

Relaterade inlägg