Årets utmaning rullar på, mindre än 160 pass kvar nu.

Pass 39 blev ett benpass, och jäklar va jag kände det passet i benen flera dagar efter. Passet i sig var inget märkvärdigt men jag tror jag träffade någon muskel rätt. träningsvärk är lite småjobbigt men ändå skönt när det är i benen.

Pass nummer 40 blev ett blandat pass på jobbet, ett pass som bestor av bröst, axlar, rygg, mage och armar.
gillar inte ställningen och dynan dom har på gymet i umeå, den är som delad. Kroppen är nog tänkt att ligga på en del medan huvudet ska ligga på en annan dyna och i mellanrummet så är det precis där jag vill ha mina skulderblad. Det gör att jag inte vill köra speciellt mycket bänkpress där. men hantelpress och andra övningar fungerar.

Jag gillar heller inte att köra böj på ett löst rack utan spegel som det är på det gymet så den brukar jag också köra hemma på sportcenter.

Små saker som man är van med kan ställa till det, men jag är nöjd så länge jag tar mig till gymet efter jobbet när jag kliver upp ca 5 på morgonen och jobbar från 6-18.

Pass 41 var ett pass med bänkpress och axlar, lugna set men det kändes rätt tungt.
Kroppen kommer ihåg att jag jobbade förra veckan och sedan har vi ju faktiskt rivit ut en våning i nya huset under förra helgen och burit ut allt skrot och varit några svängar på soptippen.

Idag lördag så har det varit rätt fullt på schemat men jag behövde ändå dra på gymet för att det är ju antalet gånger man är där som räknas och inte antalet gånger man tänkte åka dit.

Flera svängar på soptippen med lastning och tömning av släp och ett bra benpass får väl räcka för denna dag än om jag hade tänkt åka en sväng till huset och skotta ut lite spån. Men det ligger garanterat kvar imorgon med.

Nu har jag altså kört 42 av 200 pass på gym detta år och det rullar på så sakteliga. hoppas finna energi att gyma varje morgon under veckorna jag är ledig i sommar så att man drar in ett gäng där. hösten kan bli ruggig och då kan det även vara svårt att hitta motivation i mörkret.

droppa gärna en kommentar om du har någon egen utmaning för detta år.

Relaterade inlägg