8 Februari.

Då började vår resa till solen. Närmare bestämt Thailand, många människors paradis.

Gårdagen började med att kliva upp tidigt för att smälla i sig frukost och dubbelkolla packningen och sedan åka iväg till umeå i bilen. En resa på ca 10-11 mil, flyget gick strax efter kl 9 på morgonen och det var inga som helst komplikationer.

Vid flygplansbytet så var vi på arlanda i ungefär 5 timmar och dessa bestod av läsning, lite mat och en öl. Den öl som så många av er vet är obligatorisk på flygplatsen. Inte billig men jävla god. Semesterns början.

Flyget avgick vid 15 från Arlanda och det tog nästan 10 timmar till Bangkok flygplats. där landade vi på morgonen va 07.00 vilket innebar att vi missade natten mellan lördag och söndag tack vare tidsskillnaden mellan Sverige och Thailand.

Tack vare den missade sömnen så kände man sig lite mosig och var sugen på att få hotellrummet så man kunde vila en stund.

Klockan var strax efter 10 och rummet skulle vara klart kl 14, vi blev hänvisade till hotellets rooftop var med pool vilket var rätt najs.

Tack vare värmen och tröttheten så somnade man mer eller mindre sittande i en stol på serveringen.

Klockan slog 13 och vi blev sugna att ta ett dopp i poolen på taket, så vi tog hissen ner till receptionen där våra väskor låg i väntan på vårt rum. Väl där nere vinkade receptionisten till oss och hon sa att vårt rum var klart. En underbar känsla att få ta en dusch och att lägga sig ned på en säng efter resan var riktigt skönt.

Relaterade inlägg